loopbaanbegeleiding

Wat is loopbaanbegeleiding?

Gemotiveerde medewerkers zijn voor elke organisatie van cruciaal belang. Lopex Consult helpt bij het afstemmen van de behoeften van een bedrijf op de capaciteiten van de medewerkers. Mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan ontstaat een situatie waarin medewerkers kunnen groeien. De mogelijkheden voor groei zijn afhankelijk van de bereidheid, het vermogen en de behoefte aan ontwikkeling.

Als aan de voorwaarden wordt voldaan, werpt dat zijn vruchten af. Het resultaat is een gemotiveerde medewerker die met plezier werkt. Hier profiteren zowel werknemers als werkgevers van.

Hoe loopbaanbegeleiding werkt

 

Het loopbaanbegeleidingtraject bestaat uit twee fasen: de onderzoeksfase en de uitvoeringsfase. In de eerste fase van het proces onderzoek je – samen met de coach – je relatie tot je eigen persoon en jezelf in relatie tot je werk. Ook wordt er in deze fase gekeken naar de richting waarin jouw loopbaan zich ontwikkelt.

In de uitvoeringsfase ga je samen met de coach aan de slag met de resultaten van het verrichtte onderzoek. Dit leidt uiteindelijk tot een nieuw begin, omdat je een aantal zaken af zult sluiten. Tijdens het traject van loopbaanbegeleiding maakt Lopex Consult regelmatig gebruik van boeken. Voor titels en informatie, zie

Literatuur
© vectrus & lopex consult
Denenburg 55b | 2591 AA Den Haag | 070 - 3818960 | info@lopexconsult.nl